Fes-te voluntari

A Barcelona És Capital necessitem el teu talent. Uneix-te a la xarxa de centenars de voluntaris que han fet possible les primàries que han donat lloc a la candidatura més plural i amb més suport ciutadà preelectoral (10.000 vots) de la història de la ciutat.

Escull el teu rol!
1. Xarxes

La xarxa és la nostra principal arma de difusió en candidatures que no tenen accés als espais electorals tradicionals. Només amb el seu telèfon mòbil l'equip de xarxes farà possible que el nostre missatge arribi al màxim de gent possible, i així combatre el buit informatiu als mitjans de comunicació, gràcies a eines de viralització punteres desenvolupades pel nostre equip.

2. Porta a porta

El porta a porta ha demostrat ser el mètode més eficaç per mobilitzar l'electorat. Si sortim a buscar el vot dels més de 100.000 independentistes barcelonins que no van votar a les darreres municipals o bé ho van fer per altres opcions, Jordi Graupera pot ser el proper alcalde d'aquesta ciutat. Farem equips i, després d'una breu formació, visitarem els barris on l'impacte pugui ser més rellevant en franges horàries molt concretes.

3. Parades

Se’ns ha de veure als carrers i les places, hem de ser presents a tots aquells espais que volem governar. Ajuda’ns a tenir visibilitat a la ciutat. Volem fer parades que interaccionin amb els barcelonins i on podrem recollir les seves inquietuds. Parades amb intervencions dels candidats que exposaran aquells punts programàtics que més incidència tinguin al barri.

4. Mega-actes

Els mega actes són el moment de màxima energia explosiva de la campanya, el moment on els votants entenen que sabem on anem, que som seriosos i que estem disposats a arribar fins al final. Els voluntaris són necessaris per ajudar davant i darrere l'escenari i aconseguir que qualsevol persona que vingui se'n vagi amb la sensació d'una organització perfecta.

Omple el formulari i forma part de l'equip

Si ja t'has inscrit com a voluntari pots tornar a omplir el formulari especificant en quina tasca ens vols ajudar:

Us informem que les dades que faciliteu en aquest formulari seran tractades per Barcelona és Capital per gestionar la vostra inscripció i participació com a voluntari en les diferents activitats que organitzem. La legitimació en l’ús d’aquestes dades es basa en el vostre consentiment, expressat al remetre aquest formulari. Barcelona és Capital podrà comunicar les dades que siguin pertinents i necessaris a SendinBlue, adherida al Privacy Shield, o qualsevol altra empresa d'enviament massiu de comunicacions electròniques adherides, en tot cas, i en cas de residir fora del territori de la UE, al Privacy Shield.

En el marc d’aquest tractament, No comunicarem les vostres dades a cap altra persona o entitat si no és amb el vostre consentiment inequívoc o perquè hi estiguem obligats d’acord amb la llei aplicable. Podeu revocar el vostre consentiment i exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i portabilitat mitjançant correu electrònic a l’adreça de correu electrònic hola@barcelonaescapital.cat o, per aquests efectes, a l’adreça postal c/ Llibertat, 21, 08012 Barcelona (Barcelona), indicant el dret que voleu fer efectiu. Caldrà que aporteu còpia del vostre document d’identitat o passaport per a la verificació de la vostra identitat. Per a més informació, podeu consultar la política de privacitat.