Sigues protagonista d'una revolució política a Barcelona: només et cal el mòbil

Fer política sense l’aval dels partits no surt gratis. El buit que comporta als mitjans de comunicació i el nostre convenciment de finançar-nos només amb les aportacions de la gent per no deure res als bancs fa difícil poder explicar els nostre projecte en igualtat de condicions que la resta de forces polítiques. Però ho podem aconseguir gràcies a tu.

Saps que una Barcelona sense por de plantar cara a l'Estat és fonamental per liderar la llibertat del país? Mira com ho explica Jordi Graupera en aquest vídeo 👇👇👇👇
L'acabo de veure!! 😎
Crec que els votaré. BCAP són els únics que tenen clar el paper que juga Barcelona per a aconseguir la independència 💪💪

Sigues decisiu: un WhatsApp o un tuit teu pot marcar la diferència

En aquestes eleccions, la diferència entre arribar a l’Ajuntament o no pot anar d’un vot. I un vot pot anar d’un WhatsApp que difonguis o un retuit que facis. Tu ens pots fer guanyar aquest vot.

Estigues informat de totes les novetats respecte de la candidatura

Ser voluntari et garantirà informació de primera mà sobre el que es cou a la candidatura i contacte directe amb els seus integrants, i aportar les teves idees. No ens sobra cap neurona.

Forma part d’una estratègia innovadora que pot marcar tendència

Probablement cap partit basa la seva estratègia de comunicació en l'anàlisi de dades en temps real de les necessitats de difusió en cada moment per rendibilitzar cada euro de pressupost.

Omple el formulari per formar part de l'equip de xarxes

Us informem que les dades que faciliteu en aquest formulari seran tractades per Barcelona és Capital per gestionar la vostra inscripció i participació com a voluntari en les diferents activitats que organitzem. La legitimació en l’ús d’aquestes dades es basa en el vostre consentiment, expressat al remetre aquest formulari. Barcelona és Capital podrà comunicar les dades que siguin pertinents i necessaris a SendinBlue, adherida al Privacy Shield, o qualsevol altra empresa d'enviament massiu de comunicacions electròniques adherides, en tot cas, i en cas de residir fora del territori de la UE, al Privacy Shield.

En el marc d’aquest tractament, No comunicarem les vostres dades a cap altra persona o entitat si no és amb el vostre consentiment inequívoc o perquè hi estiguem obligats d’acord amb la llei aplicable. Podeu revocar el vostre consentiment i exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i portabilitat mitjançant correu electrònic a l’adreça de correu electrònic hola@barcelonaescapital.cat o, per aquests efectes, a l’adreça postal c/ Llibertat, 21, 08012 Barcelona (Barcelona), indicant el dret que voleu fer efectiu. Caldrà que aporteu còpia del vostre document d’identitat o passaport per a la verificació de la vostra identitat. Per a més informació, podeu consultar la política de privacitat.