Fes-te voluntari

A Barcelona És Capital necessitem el teu talent. Uneix-te a la xarxa de centenars de voluntaris que han fet possible les primàries que han donat lloc a la candidatura més plural i amb més suport ciutadà preelectoral de la història de la ciutat.

Escull el teu rol!
1. Xarxes

La xarxa és la nostra principal arma de difusió en candidatures que no tenen accés als espais electorals tradicionals. Només amb el seu telèfon mòbil l'equip de xarxes farà possible que el nostre missatge arribi al màxim de gent possible, i així combatre el buit informatiu als mitjans de comunicació, gràcies a eines de viralització punteres desenvolupades pel nostre equip.

2. Porta a porta

El porta a porta ha demostrat ser el mètode més eficaç per mobilitzar l'electorat. Si sortim a buscar el vot dels més de 100.000 independentistes barcelonins que no van votar a les darreres municipals o bé ho van fer per altres opcions, Jordi Graupera pot ser el proper alcalde d'aquesta ciutat. Farem equips i, després d'una breu formació, visitarem els barris on l'impacte pugui ser més rellevant en franges horàries molt concretes.

3. Parades

Se’ns ha de veure als carrers i les places, hem de ser presents a tots aquells espais que volem governar. Ajuda’ns a tenir visibilitat a la ciutat. Volem fer parades que interaccionin amb els barcelonins i on podrem recollir les seves inquietuds. Parades amb intervencions dels candidats que exposaran aquells punts programàtics que més incidència tinguin al barri.

4. Mega-actes

Els mega actes són el moment de màxima energia explosiva de la campanya, el moment on els votants entenen que sabem on anem, que som seriosos i que estem disposats a arribar fins al final. Els voluntaris són necessaris per ajudar davant i darrere l'escenari i aconseguir que qualsevol persona que vingui se'n vagi amb la sensació d'una organització perfecta.

Omple el formulari i forma part de l'equip

Si ja t'has inscrit com a voluntari pots tornar a omplir el formulari especificant en quina tasca ens vols ajudar: