Taules Obertes

· Divendres 15 de març a les 18h

· Centre Cívic Convent de St. Agustí (C/ Comerç nº 36)

Presentació Candidatura

La jornada de taules obertes de fa dues setmanes va ser èxit (moltíssimes gràcies als qui vau venir!) i no ens volem aturar aquí. Per això, aquest divendres 15 de març a les 18h celebrarem la segona jornada, aquesta vegada sobre mobilitat i urbanisme, participació i medi ambient.

Volem escoltar les vostres propostes per incorporar-les al programa, que ha de ser tan participatiu com les primàries que són l'origen d'aquesta candidatura. Només amb la participació de tothom podrem fer un programa guanyador per a Barcelona.


Apunta-t'hi mitjançant aquest enllaç i ens ajudaràs a fer una previsió:

Us informem que les dades que faciliteu en aquest formulari seran tractades per Barcelona és Capital per gestionar la vostra participació a les taules obertes que organitzem per definir el nostre programa electoral i, si així ho heu indicat a les caselles corresponents, per remetre-us informació al voltant de les activitats i actes organitzats per BCAP. La legitimació en l’ús d’aquestes dades es basa en el vostre consentiment, expressat mitjançant la tramesa d'aquest formulari.

En el marc d’aquest tractament, no comunicarem les vostres dades a cap altra persona o entitat si no és amb el vostre consentiment inequívoc o perquè hi estiguem obligats d’acord amb la llei aplicable. En cas de que hagueu expressat la vostra voluntat de rebre informació al voltant de les nostres activitats i actes, Barcelona és Capital podrà comunicar les dades que siguin pertinents i necessaris a SendinBlue, adherida al Privacy Shield, o qualsevol altra empresa d'enviament massiu de comunicacions electròniques adherides, en tot cas, i en cas de residir fora del territori de la UE, al Privacy Shield. Podeu revocar el vostre consentiment i exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i portabilitat mitjançant correu electrònic a l’adreça hola@barcelonaescapital.cat o, per aquests efectes, a l’adreça postal c/ Llibertat, 21, 08012 Barcelona (Barcelona), indicant el dret que voleu fer efectiu. Caldrà que aporteu còpia del vostre document d’identitat o passaport per a la verificació de la vostra identitat. Per a més informació, podeu consultar la política de privacitat a través del següent enllaç: https://barcelonaescapital.cat/legal

Enviant formulari...