#Empaperem!

Descarrega els cartells en format PDF i tornem a omplir els carrers de llibertat

El 2017, quan els mitjans es van negar a publicar la propaganda de l'1O, l'equip que ara treballa perquè Barcelona És Capital obri un forat a la política catalana, va engegar Empaperem. En menys de dues hores, aquell petit grup de menys de 10 persones va posar dissenyar uns cartells amb un missatge simple i potent, "Votem per ser lliures", en blanc i negre, fàcil d'imprimir amb poca tinta i de reconèixer.

Va ser l'única web que, quan era tancada per la Guàrdia Civil (la primera versió encara exhibeix l'escut d'aquest cos policial) apareixia de nou oberta en un altre domini, una vegada i una altra. Més de dos milions i mig de descàrregues van omplir els carrers gràcies a milers de persones que els imprimien en totes les llengües per penjar-los a cada carrer de cada poble i ciutat.

Gràcies a tu podem superar el silenci informatiu dels mitjans de comunicació amb la nostra campanya i fer arribar el nostre missatge al màxim nombre de barcelonins.

Imprimeix els cartells que més t'agradin com vas fer amb els de l'1 d'octubre i els enganxa'ls als llocs destinats a propaganda electoral.

Fes córrer els cartells!

Tornem a empaperar Barcelona de dalt a baix. Ara, més que mai, cal traslladar a la política institucional que quan hem sostingut les nostres conviccions fins les últimes conseqüències, l'Estat no ens ha pogut aturar. Alliberem-nos!