Forma part d'una revolució política a Barcelona

Barcelona és Capital (BCAP) som una candidatura independentista encapçalada per Jordi Graupera que es presenta a les eleccions municipals de Barcelona perquè la política catalana necessita una revolució després de l’1 d’octubre. Aquesta revolució ja va començar quan vam configurar la llista per mitjà de les primàries obertes més participatives de la història de la ciutat (10.000 persones). Però tot ve de més enrere:

  • El 2016 vam tornar a posar el referèndum al centre del debat polític.
  • El 2017 vam engegar el moviment #Empaperem quan els mitjans no volien publicitar els anuncis de l’1 d’Octubre.
  • El 2018 vam fer les primàries més participatives de Barcelona, en les quals van votar més de 10.000 barcelonins.
  • Aquest 26 de maig de 2019 concorrem a les eleccions municipals per tornar a marcar l’agenda política de Barcelona i la resta del país, com ho hem fet en altres ocasions, aquest cop des de les institucions.

Clara Ponsatí tanca la llista

1er discurs de campanya

Acte central de campanya

Per fi sortim a TV3!!

Entrevista a la TV Russa

El Mirador de Torre Baró

L'estat ens boicoteja

Barcelona i el conflicte nacional

Fem front al boicot dels mitjans

No ho tenim fàcil per arribar a l’ajuntament. Comptem amb un boicot ferotge des de fa un any dels partits polítics i dels mitjans de comunicació, que hem de superar gràcies a més de 1.000 voluntaris i un centenar de col·laboradors i el finançament per mitjà d’un crowdfunding amb els que ja hem recaptat 100.000€ i que durant la campanya electoral ens permeten fer publicitat a xarxes socials i suports digitals. Això ens situa com la candidatura amb el discurs més lliure que concorre a les eleccions.

Qui és Jordi Graupera?

Nascut a Barcelona el 1981 (38 anys), és professor universitari i periodista.

Més informació

Algunes de les nostres propostes clau...

No defugir el conflicte amb l'estat espanyol

1. Fer fora l'Estat de Barcelona

Desplegarem totes les competències de la Carta Municipal, recuperarem el control de la zona maritimoterrestre d'acord amb el BOE, emprendrem accions contra l'Estat quan causi perjudicis econòmics a l'Ajuntament.

Assolir 115.000 lloguers assequibles

2. Solucionar l'emergència habitacional

A curt termini treballarem per aprofitar més de 14.000 locals buits com a habitatge quan se’ls pugui concedir cèdula d’habitabilitat. A llarg termini aconseguirem arribar al 15% de pisos de lloguer assequible.

Implantació d'un peatge de congestió

3. Millorar la mobilitat i la qualitat de l'aire

Introduirem un peatge de congestió amb tarifes que obeïran a criteris socials, ambientals i comercials, que serà sotmès a un referèndum un any després de la posada en marxa per estabilitzar-lo o retirar-lo.

Augmentar les places d'escoles bressol

4. Millorar l'educació pre-escolar

Ampliarem les places als barris amb més demanda, flexibilitzarem horaris, disminuïrem les ràtios educador-infant, farem una política tarifària segons circumstàncies familiars i enfortirem el rol del català.

1.

Segueix-nos a Twitter
@bcnescapital
8.727 seguidors

2.

Segueix-nos a Facebook
@jordigrauperaoficial
6.912 seguidors

3.

Segueix-nos a Telegram
@barcelonaescapital
1.010 subscriptors

1.

Segueix-nos a Twitter
@bcnescapital
8.002 seguidors

2.

Segueix-nos a Facebook
@jordigrauperaoficial
6.912 seguidors

3.

Segueix-nos a Telegram
@barcelonaescapital
950 subscriptors

4.

Viralitza a Whatsapp
Fes-te voluntari de xarxes!

Gràfic: les primàries amb la participació més alta de la història

Més de 10.000 persones van participar a la primera volta de les primàries, fet que les van convertir en les primàries més participatives de la història de la ciutat. Jordi Graupera va obtenir 7.715 vots i va ser proclamat cap de llista. A la segona volta, a les portes de Nadal, es van mobilitzar 6.254 votants i van servir per endreçar la resta de la llista electoral.

I si encara vols saber més de nosaltres, fes-te voluntari!

A Barcelona És Capital necessitem el teu talent. Uneix-te a la xarxa de centenars de voluntaris que han fet possible les primàries que han donat lloc a la candidatura més plural i amb més suport ciutadà preelectoral (10.000 vots) de la història de la ciutat.

Fes-te voluntari!