Cada euro extra serà determinant per entrar amb força a l'Ajuntament!

Gràcies a vosaltres podem arribar a 100.122 barcelonins!

No devem res als partits, ni als bancs, ni als mitjans: t'ho devem tot a tu. Per això et necessitem per seguir explicant el nostre projecte. Després d'haver assolit 50.000€ de recaptació, el nostre segon objectiu va ser arribar a 100.000 barcelonins durant la campanya electoral. Un cop assolit el segon objectiu, cada € extra serà determinant per fer-nos visible i arribar a l'Ajuntament.

22.124€

1er objectiu de 50.000€ assolit el 22 d'Abril de 2019

2n objectiu de 100.000€ assolit el 16 de Maig de 2019

10€
20€
50€
100€
250€
500€
1000€
Altres

Us informem que les dades que faciliteu en aquest formulari seran tractades per Barcelona és Capital per gestionar la vostra aportació econòmica a la nostra campanya de Crowdfunding. La legitimació en l’ús d’aquestes dades es basa en el vostre consentiment, expressat al remetre aquest formulari. En el marc d’aquest tractament, comunicarem les vostres dades a Stripe, companyia que gestiona el pagament en un entorn securitzat i que està adherida al Privacy Shield.

De la mateixa manera, se cediran les dades a les autoritats públiques que les sol·licitin en compliment de les obligacions legals respecte el finançament dels partits. Podeu revocar el vostre consentiment i exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i portabilitat mitjançant correu electrònic a l’adreça hola@barcelonaescapital.cat o, per aquests efectes, a l’adreça postal c/ Llibertat, 21, 08012 Barcelona (Barcelona), indicant el dret que voleu fer efectiu. Caldrà que aporteu còpia del vostre document d’identitat o passaport per a la verificació de la vostra identitat. Per a més informació, podeu consultar la nostra política de privacitat.

Rebràs un mail al teu correu amb tota la informació del pagament. La transacció quedarà registrada a l'extracte de la teva targeta com "Donació Barcelona és Capital". Per més informació escriu-nos a hola@barcelonaescapital.cat