Fes-te apoderat!

Ajuda’ns a ser a tots i cada un dels col·legis electorals!

El proper 26 de maig és el dia per al qual treballem des de fa més d'un any, i és molt important que poguem tenir ulls a tots els col·legis electorals per supervisar que la jornada transcorri amb normalitat. És molt important:

  • Assegurar que les paperetes de Barcelona és Capital-Primàries són visibles i accessibles
  • Vigilar que la votació a aquell col·legi es faci sense problemes
  • Controlar que el recompte de vots sigui correcte

Qualsevol vot és important i entre tots hem de vetllar perquè es compleixin les regles del joc. Només és un dia!

La formació d'apoderats es farà dissabte 25 al local del carrer Llibertat 21 (baixos)

Enviant formulari...

Us informem que les dades que faciliteu en aquest formulari seran tractades per Barcelona és Capital per gestionar la vostra participació a la sessió de preparació i planificació de la campanya electoral i, si així ho heu indicat a les caselles corresponents, per remetre-us informació al voltant de les activitats i actes organitzats per BCAP. La legitimació en l’ús d’aquestes dades es basa en el vostre consentiment, expressat mitjançant la tramesa d'aquest formulari.

En el marc d’aquest tractament, no comunicarem les vostres dades a cap altra persona o entitat si no és amb el vostre consentiment inequívoc o perquè hi estiguem obligats d’acord amb la llei aplicable. En cas de que hagueu expressat la vostra voluntat de rebre informació al voltant de les nostres activitats i actes, Barcelona és Capital podrà comunicar les dades que siguin pertinents i necessaris a SendinBlue, adherida al Privacy Shield, o qualsevol altra empresa d'enviament massiu de comunicacions electròniques adherides, en tot cas, i en cas de residir fora del territori de la UE, al Privacy Shield. Podeu revocar el vostre consentiment i exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i portabilitat mitjançant correu electrònic a l’adreça hola@barcelonaescapital.cat o, per aquests efectes, a l’adreça postal c/ Llibertat, 21, 08012 Barcelona (Barcelona), indicant el dret que voleu fer efectiu. Caldrà que aporteu còpia del vostre document d’identitat o passaport per a la verificació de la vostra identitat. Per a més informació, podeu consultar la política de privacitat a través del següent enllaç: https://barcelonaescapital.cat/legal